University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Upravljanje poslovnim komunikacijama
Stipendijski natječaj

Večernji list i VERN' dodjeljuju stipendiju vrijednu 80.000 kuna

Veleučilište VERN' i Večernji list raspisuju natječaj za stipendiju za specijalistički diplomski stručni studij Upravljanje poslovnim komunikacijama na Veleučilištu VERN', u vrijednosti od 80.000 kuna.

Kako bi pridonijeli kvalitetnijoj izobrazbi stručnjaka za odnose s javnošću u Hrvatskoj, VERN' je u suradnji s Večernjim listom organizirao "PRedavaonicu"; seriju edukativnih članaka o trendovima na području odnosa s javnošću, te izazovima s kojima se struka susreće u kreiranju javnog mnijenja i imidža u korporativnom i agencijskom sektoru.

Nakon uspješnog svladavanja pet lekcija "PRedavaonice" kandidati će moći pristupiti upitniku koji će se nalaziti na studentskim portalima sustava Eduneta. (Ukoliko nemate korisničke podatke, potrebno je prijaviti se na studij Upravljanje poslovnim komunikacijama, bez obveze upisa.)

Puna dvogodišnja stipendija za specijalistički diplomski stručni studij Upravljanje poslovnim komunikacijama na Veleučilištu VERN' vrijedna je 80.000 kuna. Studij traje dvije godine (4 semestra), i nosi 120 ECTS bodova.

Kalendar natječaja

Prosinac 2011.

U četvrtak, 15. prosinca, u Večernjem listu će biti objavljen prvi  od pet članaka na temu odnosa s javnošću. Serija će se nastaviti objavljivanjem još četiri članka, svaki četvrtak, a svaki članak-lekcija  sadržavat će odgovore na pitanja PR kviza.

Siječanj 2012.

Posljednji članak u Večernjem listu bit će objavljen 12. siječnja 2012. godine.

PR kvizu će se moći pristupiti 19. siječnja putem studentskih portala!

Svi kandidati koji točno odgovore na pitanja iz PR kviza, ulaze u konkurenciju za dobivanje stipendije u vrijednosti od 80.000 kuna. Kvizu će se moći pristupiti i putem poveznice s portala Večernjeg lista (www.vecernji.hr). Kandidati(kinje) koji ostvare najbolje rezultate na PR kvizu, bit će pozvani na intervju i motivacijski razgovor s komisijom.

Veljača 2012.

Komisija sastavljena od predstavnika akademskog i poslovnog sektora će na osnovu rezultata sa PR kviza i dodatnog testiranja na Veleučilištu VERN', odabrati najboljeg  kandidata. Pobjednik natječaja bit će obaviješten o rezultatu i primitku vrijedne stipendije.

Uvjeti za sudjelovanje u PR kvizu:

 
Ključne riječi: pr-kviz, Natječaj-za-stipendije, stipendija, natječaj-za-stipendiju, PRedavaonica, stipendija-na-VERNu
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh