University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Ekonomija poduzetništva
Krunoslav Klarić

KRUNOSLAV KLARIĆ, Nakon završetka preddiplomkog studija na VERN'u, naš, sada već bivši student Krunoslav Klarić, odlučio je nastaviti školovanje u inozemstvu. 

Postupak traženja škole u kojoj nastavlja svoje formalno obrazovanje, kaže, trajao je otprilike mjesec dana. Tijekom tog razdoblja prikupljao je informacije na internetu te se savjetovao sa prijateljima i poznanicima koji već studiraju u inozemstvu.

"Odlučio sam se za HULT International Business School u Londonu, smjer Master of Arts in International Relations. Tako ću svoje znanje iz ekonomije poduzetništva, proširiti znanjem iz međunarodnih odnosa, diplomacije i globalne ekonomske politike. Smatram da će mi ta kombinacija znanja i vještina uvelike pomoći, kako u traženju zadovoljavajućeg radnog mjesta, tako i u nastupu na međunarodnom tržištu rada", zaključuje Krunoslav. Također, napominje kako mu je odobrena i stipendija iz Future Leaders fonda, koja pokriva dio školarine.

'Želim se zahvaliti svim profesorima na VERN'u koji su mi kroz predavanja i razgovor omogućili da ″razmišljam van kutije″, a posebno profesorima Gordani Čorić i Zvonimiru Repaču, koji su direktno sudjelovali u postupku upisa', poručio je za kraj.

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

Ekonomija poduzetništva
na vrh