University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Ekonomija poduzetništva








Dario Šafarić osvojio drugo mjesto na natjecanju 'Balkan Case Challenge'

09. – 10. svibnja, Zagreb –  VERN'ovac Dario Šafarić osvojio je drugo mjesto na nacionalnom natjecanju The Balkan Case Challenge (BCC) u kategoriji Biznis. Natjecanje nacionalne razine održano je u zagrebačkom hotelu Porin gdje je dvanaest kandidata dobilo priliku da svojim znanjem izbori ulazak u europsko finale koje će u srpnju biti organizirano u Beču.

The Balkan Case Challenge (http://www.bcchallenge.org/general/index.php) projekt je WUS-a Austrije koji financira Austrijska razvojna kooperacija uz mnoge druge kompanije i institucije. Riječ je o međunarodnom natjecanju inventivnih case studyja čiji je cilj omogućiti komunikaciju, razmjenu iskustava i studenata među zemljama EU i regije (Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Moldavija, Rumunjska, Slovenija, Srbija). Službeni jezik case-studija i prezentacije je engleski, a svake godine natjecateljima se zadaje nova tema. Ovogodišnjim je natjecateljima nacionalne razine zadatak bio izraditi strategije za crnogorski Telekom. Rad Daria Šafarića nosio je naziv 'Imagination at Work', a nudio je nova tehnološka telekomunikacijska rješenja i inovativne proizvode profilirane za konkretnu kompaniju.

Propozicije europskog finalnog natjecanja koje će se održati u srpnju, nalažu da u finalu svaku pojedinu zemlju predstavljaju po dva studenta. Dariu će se u Beču pridružiti hrvatski kolega koji trenutno studira u Roterdamu kako bi zajedno branili boje Hrvatske na jednom od najtežih case study natjecanja u Europi.

Čestitamo Dariu na ostvarenom i želimo puno sreće u Beču!

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

Ekonomija poduzetništva
na vrh