University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Ekonomija poduzetništva
Nakon VERN'a na grafički dizajn u New York

Naš student upisao Parsons the New School for Design

Nakon što uskoro završi svoj prijediplomski studij Ekonomije poduzetništva na Veleučilištu VERN', naš student Žarko Dumičić nastavit će školovanje na prestižnom Parsons the New School for Design u New Yorku, na smjeru grafičkog dizajna.

Odluku da nastavi obrazovanje u inozemstvu Žarko je donio još prije nekoliko godina, a Parsons je bio idealan izbor upravo zbog osobnih afiniteta prema grafičkom dizajnu.

″Potraga za idealnim fakultetom trajala je duže vrijeme, s obizorm da malo dizajnerskih škola prima studente sa prvostupničkom diplomom koja nije iz područja grafike. Kada sam pronašao Parsons prije dvije godine, prvo sam odlučio otići na ljetnu školu kako bih se uvjerio da je taj fakultet ono što tražim. Odlučio sam se za smjer grafičkog dizajna, a smatram da će mi znanje koje sam prikupio na VERN'u, uvelike pomoći ukoliko se odlučim otvoriti vlastiti studio″, kaže Žarko.

Nakon što je odlučio aplicirati na fakultet, proces je trajao gotovo cijelu treću godinu studiranja na VERN'u. ″Svakako bih se htio zahvaliti prodekanici Višnji Grozdanić, na podršci koju mi je pružila prilikom rješavanja tehničkih problema u procesu aplikacije na fakultet″, ističe Žarko.

 
Ključne riječi: Parsons-the-New-School-for-Design, ŽarkoDumičić
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

Ekonomija poduzetništva
na vrh