University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Ekonomija poduzetništva
VERN'ovci na L'Oreal business challengeu!

PRIČA USPJEŠNICE VERNOVIH STUDENATA

U nedavno započetom globalnom natjecanju tim Baltazar, koji sačinjavaju Domagoj Cvetko, Iva Čengija i Jelena Dumičić, postigao je značajan rezultat plasiravši se u drugi krug natjecanja.

Cilj natjecanja je korištenjem stečenih ekonomskih znanja upravljati virtualnim poduzećem iz područja kozmetike te se svojim odlukama što bolje pozicionirati na virtualnom tržištu. Uspjeh se iskazuje kroz vrijednost virtualne dionice čija je vrijednost realni broj bodova tima.

Međutim značaj tog natjecanja je daleko od virtualnog! Od 15 000 prijavljenih timova, tim Baltazar plasirao se kao 155. u svijetu, a u svojoj  regiji (3. zoni) je na 12.mjestu  i time prošao u drugi krug koji čini 1 500 najboljih timova iz cijeloga svijeta. Osobiti je uspjeh što je tim Baltazar najbolje rangiran hrvatski tim.

Osim toga, članovi tima Baltazar imaju posebne pogodnosti kod prijave za posao ili stažiranje u L'Orealu bilo gdje u svijetu!

Izazovi poput ovog organiziraju se svake godine, te povedeni primjerom tima Baltazar, pozivamo sve studente da prihvate izazov!

Za više informacija posjetite dolje navedenu web stranicu.

http://www.e-strat.loreal.com

 
Datum objave: 23.12.2006.
 
Galerija slika:
 
Ključne riječi: VERN, LOREAL
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

Ekonomija poduzetništva
na vrh