University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Poslovna informatika
Poslovna informatika

O studiju

Preddiplomski stručni studij Poslovne informatike na VERN'u multidisciplinaran je studij koji objedinjuje problematiku informatičkih tehnologija u interakciji s poslovnim procesima, a temelji se na operativnom i aplikativnom znanju i vještinama. Izazovi trendova i inovacija u svijetu ICT-a ovaj studij skladno i funkcionalno povezuju sa spoznajama suvremenog poslovanja, obrazujući pritom upravo onaj profil informatičkih poslovnih stručnjaka koji nedostaje na tržištu rada.

Streloviti razvoj informacijskih i komunikacijskih tehnologija (ICT) otvorio je prostor za unapređenja svih domena poslovanja, a njihova primjena na odgovarajući način rezultira povećanjem učinkovitosti samog poslovanja – većom produktivnošću, konkurentnošću i transparentnošću. Svi žele biti informatizirani, svi žele imati informacije ovdje i sada, svi žele znati kako najbolje iskoristiti informacije koje posjeduju i svi žele naučiti kako do informacija najlakše mogu doći, no netko im mora znati reći kako to učiniti.

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

Poslovna informatika
na vrh