University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
Korporativna sigurnost

Dekan VERN'a Vlatko Cvrtila izlagao na sedmoj konferenciji o korporativnoj sigurnosti

Dekan VERN'a prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila gostovao je na konferenciji „Korporativna sigurnost 2014.“, poslovnog tjednika Lider i MBOS savjetovanja, na kojoj je održao izlaganje pod nazivom „Europske smjernice za sigurnost“.

Trendovi u ICT industriji i novi zakon o privatnoj zaštiti bile su glavne teme sedme konferencije o korporativnoj sigurnosti, koja je okupila značajan broj domaćih i međunarodnih stručnjaka, poput Demostena Ikonomua, šefa informacijske sigurnosti i zaštite podataka Agencije za sigurnost informacija i mreža EU; Ramséesa Gallegoa, potpredsjednika Upravnog odbora međunarodne udruge za reviziju, kontrolu i sigurnost informacijskog sustava ISACA; Mate Laušića, stručnjaka za sigurnost; Ines Krajčak, pomoćnice ministra unutarnjih poslova i mnoge druge.

S aspekta stručnjaka za nacionalnu sigurnost, dekan Cvrtila je u svom izlaganju istaknuo da EU danas prvenstveno promatramo kao ekonomsku i političku uniju, iako je ona i sigurnosna unija, o čemu političke elite rijetko govore. Zaključio je kako Hrvatska svoj sigurnosni ambijent mora jačati kroz partnerstvo javnog i privatnog sektora.

 
Odjel za komunikacije
Autor fotografija: http://www.liderpress.hr
 
Datum objave: 27.3.2014.
 
Ključne riječi: lider, Vlatko-Cvrtila, nacionalna-sigurnost, dekan-Vlatko-Cvrtila, sigurnost, korporativna-sigurnost, VERN-Lider, Vlatko-Cvrtila-sigurnost
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh