University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
Vijesti
VERN' - član European Foundation for Management Development

Bruxelles, 8. lipnja - Veleučilište VERN' jednoglasnom je odlukom članova Glavne skupštine European Foundation for Management Development primljeno u članstvo ove ugledne asocijacije (www.efmd.org) koja okuplja više od 700 članova iz sektora obrazovanja, poslovanja, javnih službi i konzaltinga iz 80 zemalja.

Nakon formalne odluke Uprave EFMD-a u svibnju, Glavna je skupština prema propisanoj proceduri potvrdila članstvo. Svoje članstvo u EFMD-u obnovile su vodeće svjetske poslovne škole poput INSEAD, IESE, London Business School, London School of Economics, IMD i drugih.

U radu Glavne skupštine sudjelovali su predstavnici VERN'ova menadžmenta Ozren Jureković, glavni direktor i Ivo Ivančić, izvršni direktor Odjela za komunikacije koji su prigodom boravka u Bruxellesu obavili i druge bilateralne susrete. Izdvajamo susret s hrvatskim veleposlanikom pri EU Brankom Baričevićem te priliku da čestitaju gospođi Doris Pack, koordinatorici Odbora za obrazovanje i kulturu Europskog parlamenta na novom mandatu ovogodišnjih europskih izbora.

 
Datum objave: 13.7.2009.
 
Ključne riječi: VERN, EFMD, European-Foundation-for-Management-Development
 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 
Vezane novosti
 

na vrh