University of Applied Sciences
Kontakt   HR | EN
Agencija za znanost i visoko obrazovanje Certifikat za uspješno upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008 Erasmus sveučilišna povelja Superbrands EFMD QUDAL
 
EU Projekti
Vijesti

Završeno osmišljavanje i razvoj studija poduzetništva u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu

Na Veleučilištu VERN' je održana završna konferencija na kojoj je predstavljen dovršetak EU projekta Osmišljavanje i razvoj preddiplomskog studija – Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu.

Održan završni okrugli stol o razvoju studija poduzetništva u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu

Na VERN'u je održan završni okrugli stol u okviru EU projekta Osmišljavanje i razvoj prijediplomskog studija "Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu".

Započela osmodnevna radionica za VERN'ove profesore u okviru EU projekta 
U okviru EU projekta osmišljavanja i razvoja preddiplomskog studija poduzetništva, umjetnosti i dizajna, na VERN'u je započela prva trening radionica za profesore Veleučilišta VERN', kao dio 4. aktivnosti projekta.
VERN'ovci svojim startup projektom probudili istraživačke instinkte srednjoškolskih nastavnika
Startup projekt „Enigma“ naših studenata nedavno su iskusili i srednjoškolski nastavnici iz Zagreba, Čakovca, Zaboka i Splita.
Na VERN'u započela radionica za srednjoškolske nastavnike u okviru EU projekta
Radionica je dio EU projekta osmišljavanja i razvoja preddiplomskog studija poduzetništva, umjetnosti i dizajna.

Održan sastanak radne skupine za kurikulum studija Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu

Na VERN'u je održan sastanak radne skupine za kurikulum novog studijskog programa Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu, koji se osmišljava u okviru EU projekta Osmišljavanje i razvoj prijediplomskog studija „Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu“.

Koordinacija međunarodnog VERN'ovog tima za razvoj studija Poduzetništvo u umjetnosti i dizajnu

Profesor Mikko Koria s Aalto University i Tanja Oraviita, koordinaorica s partnerske institucije Vaasa University of Applied Sciences započeli su petodnevni radni sastanak s članovima naših radnih timova.

Predstavnici VERN'ovog tima na EU projektu u radnom posjetu finskom Sveučilištu Aalto

Predstavnici VERN'ovog tima na EU projektu „Osmišljavanje i razvoj preddiplomskog studija – Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu“, koji je financiran kroz strukturne instrumente, sredstvima Europskog socijalnog fonda, prošlog su tjedna boravili u Finskoj na Aalto University School of Applied Arts&Design.

Stručnjaci na koordinaciji pokretanja VERN'ovog studija Poduzetništva u umjetnosti i dizajnu

U okviru EU projekta Osmišljavanje i razvoj preddiplomskog studija"Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu", na VERN'u se održava niz metodologijskih radionica na kojima sudjeluju članovi radnih skupina, stručnjaci na projektu te predavači na budućem studiju.

Održan okrugli stol o razvoju studija "Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu"

Na VERN'u je održan okrugli stol u sklopu EU projekta Osmišljavanje i razvoj preddiplomskog studija "Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu"

Veleučilištu VERN' dodijeljena EU sredstva za razvoj visokog obrazovanja u Hrvatskoj

Međunarodni konzorcij na čelu s Veleučilištem VERN' dobitnik je bespovratnih sredstava iz pretpristupnih fondova Europske unije, u okviru natječaja IPA IV "Daljnji razvoj i provedba hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO)", za provedbu projekta pod nazivom "Osmišljavanje i razvoj preddiplomskog studija – Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu".

 
Pošalji na: Pošalji na facebook Pošalji na twitter
 

na vrh